AutoPheno

Grip op de groei van gewassen

hightech gewasregistratie

3D Fenotypering

AutoPheno is een oplossing voor het verbeteren van onderzoek met automatische gewasregistraties. We ontgrendelen de mogelijkheden die digitale fenotypering biedt voor jullie experimenten. Versnel veredeling, teelt of onderzoeksprogramma’s.

gewasregistraties

We bieden diensten voor kiemanalyse, fenotypering van jonge planten, product screening en gewasregistratie.

oplossing op maat

AutoPheno is een maatwerk oplossing voor onderzoekers, veredelaars en kwekers.

Samen kijken we welke oplossing het beste past bij jullie situatie en kiezen de relevante software en hardware passend bij jullie situatie.

betrouwbaar + Efficiënt

We integreren de resultaten waar mogelijk met bestaande systemen.

Daarnaast is er een eigen dashboard dat het mogelijk maakt voor iedere onderzoeker om sneller conclusies te trekken en te rapporteren.

germination Analysis

Kiemanalyse: betrouwbaar + snel

Handmatige kiemanalyse is verleden tijd. Analyseer kieming automatisch!

Kiemtelling wordt automatisch gedaan en aanvullende analyses zoals kwaliteitsbeoordeling zijn beschikbaar. Samen zoeken we naar de beste oplossing om te zorgen dat de het systeem goed wordt aangesloten op jouw situatie.

SEEDLING analytics

Zaailingen + jonge planten

Wat zou je te weten komen als je meerdere keren per dag je proeven beoordeelt? Snellere selectie op gewenste kenmerken? Minder trials nodig om statistische zekerheid te krijgen?

Met onze analyse voor zaailingen en jonge planten worden deze meerdere keren per dag automatisch beoordeeld. Kenmerken waaronder hoogte, biomassa en bladoppervlakte worden automatisch gemeten.

Bekijk en vergelijk jouw trials en experimenten. Koppel de resultaten aan bestaande systemen of exporteer de data zoals gewenst. Vraag een demonstratie aan om de mogelijkheden voor jullie projecten en experimenten te bekijken.

Product screening

Plant-product monitoring

Automatische phenotyping maakt het mogelijk product screening proeven op grote schaal te beoordelen. Hoe reageert het gewas op het toegepaste product? Verschillen tussen behandelingen worden door de frequente metingen sneller inzichtelijk.

Gewapend met extra gegevens kunnen plantonderzoekers beter aan de slag met wat echt belangrijk is voor jouw organisatie. Productontwikkeling versnellen, in plaats van plantkenmerken meten.

samen aan de slag?

Kom langs voor een kop koffie en demonstratie. Of denken we bij jou op locatie mee?