Innovatie

Groen heeft veel kleuren en verschijningen. Al jaren zijn we bezig met het monitoren van groene daken in steden, habitats en het inspecteren van bomen.

Veel dingen komen samen:

  • Hoogwaardige AI-vaardigheden
  • Waarde van groen
  • Verlangen om bij te dragen aan een duurzame wereld

Met de top AI-algoritmen van Plantfellow meten we onder meer de groei van planten. De missie is: “meer voedsel met minder middelen”.

AI innovatie
in de glastuinbouw

Terwijl achter de schermen aan de vorm en specificaties van […]
Inzicht op afstand Slimme gewasmetingen maak je met 3D fenotypering. […]
Easy insect scout - Plantfellow
Terwijl de foto’s van vangkaarten in de kassen de cloud binnenstromen, werkt team Plantfellow aan de verfijning van Easy Insect Scout.
De koppeling van geavanceerd meetsysteem en dashboard is een feit. Een grote stap in 'remote crop control' en fenotypering.
Als tuinder samenwerken met een startup, hoe doe je dat? Ontdek de Agile ontwikkelmethode en werk in 5 bijeenkomsten samen aan productinnovatie.
De nieuwste versie van Easy Insect Scout is bij 3 telers in de kassen geïnstalleerd. Tussen de komkommers, tomaten en paprika’s telt “de Easy” nu de Witte vlieg en trips.
Samen met een gewasbeschermingsspecialist ontwikkelen we een AI meetsysteem voor plantkenmerken.

Innoveer mee

AI in natuur + klimaat

Meer innovaties powered by Sobolt

TreeTracker

TreeTracker is in 2019 opgericht door Sobolt + Bomenwacht. Door de kennis van Sobolt over kunstmatige intelligentie te combineren met de kennis van Bomenwacht, maken we slimme oplossingen voor stedenbouw en boomonderhoud.

HeatPuls

Dankzij slimme innovaties is HeatPuls tot wel 80% goedkoper dan traditionele isolatie-adviezen. Hierdoor wordt het voor gemeenten en andere belanghebbenden mogelijk om bewustwording en handelingsperspectief te creëren onder grote groepen huiseigenaren.

Crop measurements

Ons developmentteam werkt continu aan innovatieve land- en tuinbouwproducten. We ontwikkelen en leveren AI producten voor een duurzame toekomst. Met FellowFlex maken we geavanceerde phenotyping modellen toegankelijk voor landbouw en oogsttijd in de kas.