AI en Agile inspiratie voor telers

Als tuinder samenwerken met een startup, hoe doe je dat?

InnovationQuarter en Sobolt organiseren een leergang waarin teelt- en innovatiemedewerkers van vruchtgroententeeltbedrijven leren om agile te werken aan digitalisering.

Waarom deze leergang?
Deelnemers leren samenwerkingsverbanden aan te gaan rond digitale technologieën, met als doel het leren ontwikkelen van nieuwe, innovatieve producten of diensten met bijbehorende businessmodellen.

Agile werken maakt het organisaties mogelijk om met continue verandering om te gaan. Het geeft ze de wendbaarheid om te floreren en te groeien in een complexe en instabiele digitaliserende wereld. Tijdens de bijeenkomsten leren medewerkers van deelnemende
bedrijven agile samenwerken met ontwikkelaars van digitale technologie.

Voor wie?
De doelgroep is breed, denk aan medewerkers met verantwoordelijkheid voor de teelt en/of techniek of medewerkers die een rol spelen op het gebied van innovatie binnen een teeltbedrijf.

Start: 24 juni 2021

De trainingen vinden elke twee weken plaats op donderdag van 15.00 tot 17.00 uur. De eerste training is op donderdag 24 juni.

De bijeenkomsten vinden in plaats in World Horti Center Naaldwijk en eventueel andere externe locaties in regio Westland. Bijeenkomsten op fysieke locatie onder
voorbehoud van de op dat moment geldende Covid-maatregelen.

De kosten voor de leergang zijn 375 euro. Hierbij is inbegrepen:
✓ 5 trainingen agile innovatie in de praktijk.
✓ De Easy Insect Scout (lees meer)
✓ Afsluitende borrel aan het einde van de leergang.

Bekijk het volledige programma en de inhoud. Meer weten of inschrijven? Stuur een mail naar colinda.debeer@innovationquarter.nl of info@plantfellow.com.