plantfellow

AI-oplossingen voor de
teelt van de toekomst

Meer voedsel met minder middelen, daar gaan we voor! Met de top AI-algoritmen van Plantfellow meten we onder meer de groei van planten.

partner in ai-kennis

Plantfellow streeft naar een verhoogde oogstopbrengst in de high-tech voedselproductie. We doen dit als softwarebedrijf, met de nieuwste techniek in beeldherkenning en hoogwaardige kennis van AI.

data driven

Samen met partners maakt Plantfellow datagedreven producten en diensten toegankelijk voor telers, kwekers, veredelaars en onderzoekers. AutoPheno is één van de duurzame oplossingen van Plantfellow.

ons team

Natuurliefhebbers in het hart van Rotterdam

Wij zijn innovatieboosters, natuurliefhebbers en AI-evangelisten die impact willen maken. Plantfellow opereert vanuit het hart van Rotterdam. Dichtbij het Westland, Oostland, Seed Valley en de rest van de wereld 😉

marktleiders

Dagelijks werken we aan oplossingen voor de teeltmanager in de kas, de onderzoeker in de klimaatcel en de opkweker in het buitenland.

We zijn trots op onze Nederlandse roots en helpen onze doelgroep graag marktleiders te blijven.

kennismaken?

Sparren over de teelt van de toekomst? Interesse in AutoPheno? Vragen over ScoutCam? Neem contact op met Jasper!

powered by sobolt

AI-innovaties voor een duurzame toekomst

Plantfellow is een zusteronderneming van Sobolt. Alle door Sobolt aangedreven merken en bedrijven ondersteunen een duurzamere toekomst. Het leveren van state-of-the-art softwareapplicaties is de gedeelde kracht.

groen, groener, groenst

Groen heeft veel kleuren en verschijningen. Al jaren werken we aan de monitoring van groene daken in steden, habitats en het inspecteren van bomen. Daarnaast zetten we onze kennis in op het gebied van energiebesparing, infra en zonne-energie.

natuur en klimaat

Onze kenniscombinatie van natuurkunde, kunstmatige intelligentie en de nieuwste techniek in beeldherkenning, levert unieke inzichten op. Lees meer over onze ‘groene’ oplossingen.

Samenwerken?

updates van ons team

Uitgelicht

Onze hightech innovaties én ambities blijven niet onopgemerkt! Thijmen van Groentennieuws.nl schreef een leuk artikel over o.a. ScoutCam.
Om waardevolle oplossingen te leveren is samenwerking met onder meer telers essentieel. Zo mochten we onder meer bij Deliflor Chrysanten in Maasdijk aan de slag.
Automatisering en robotisering is niet alleen een kwestie van de juiste techniek kiezen, bleek op Robocrops.
Plantfellow bezocht – samen met andere genodigde Agritech Innovators – […]
Eerder deze maand presenteerden we ScoutCam en AutoPheno op Horticonctact […]
Plantfellow is gelanceerd op Horticontact 2022, de grootste vakbeurs voor de […]
Op deze dag zullen ook ontwikkelaars van kasrobots wereldwijd aanwezig zijn, met het oog op toekomstige ontwikkelingen, nieuwe systemen en businessmodellen.
Vanaf maart dit jaar hebben we ons team uitgebreid met een extra Business Grower om onze ambities te helpen realiseren. Welkom Dennis van der Wiel!
Team Plantfellow beleefde gisteren een inspirerende dag in het World […]
HortiContact presenteert de genomineerden van de HortiContact Innovation Award 2022. Beluister het interview met Jasper van Plantfellow.